Welkom op de website van Cees A. Groot.

Deze website is een uitvloeisel van mijn genealogie website. Om mijn genealogie gegevens met anderen te delen wilde ik een eigen domeinnaam hebben en de stamboom gegevens op het internet zetten. Daarnaast was ik van plan de website ook voor andere hobbies te gaan gebruiken, zoals fotografie. Het viel niet mee een goede domeinnaam te bedenken, en vele namen bleken al geregistreerd te zijn. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de naam GROOTDOMEIN, omdat mijn ideëen die ik in de site wil realiseren in deze naam waarschijnlijk het beste worden samengevat. Immers mijn naam is GROOT en ik toon mijn DOMEIN.

Zoals je links in de navigatie kolom ziet zijn er verschillende keuze mogelijkheden, die in de toekomst zeker uitgebreid zullen worden.

Tevens zie je onderaan in de navigatie kolom een link naar de WEBSITE van mijn dochter SACHA. Zij heeft als hobby het maken van unieke tassen en verjaardagslingers van stof, die zij verkoopt onder de naam SIS-BLISS. Ga eens een kijkje nemen op haar site....en bestel!

Jouw commentaar op, of ideëen voor de site zijn welkom! webmaster@grootdomein.nl